ZA MLADIČKE

Losos je lahko prebavljiva hipoalergenska beljakovina, ki vsebuje veliko aminokislin, in je bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki pomagajo spodbujati zdravje in vitalnost. Piščanec je lahko prebavljiva beljakovina, ki vsebuje veliko vitaminov B in koristne količine železa, cinka, fosforja, selena in kalija. Ta proizvod vsebuje vse esencialne minerale, skupaj s kalcijem in fosforjem, v naravnih ustreznih deležih.
Šifra: NMNPU

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • enostavno serviranje popolne in uravnotežene hrane
  • meso piščancev IZ PROSTE REJE
  • naravno ustrezni deleži mineralov, kalcija in fosforja
  • omega 3 in 6 za vzdrževanje zdravih kosti in sijoče dlake
  • velikost pakiranja 1 kg

Opis

Popoln in uravnotežen obrok z veliko beljakovin za pasje mladiče. Ko pasje mladiče odstavite, jim lahko ponudite ta proizvod. Z obroki naših drugih mesnih kock jih lahko pričnete hraniti pri 16. tednih starosti. Zamrznjene kocke, pripravljene za enostavno serviranje v velikosti ledenih kock, ki jih preprosto preštejete in daste v skledo, ko se odtajajo, pa jih ponudite svojemu psu. Enostavno! Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje. Pasjim mladičem ne dajajte trših kosti bočnika in mozgovih kosti. Večina pasjih mladičev bo uživala pri učenju varnega kosanja s surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje, če jih boste na to navadili, ko so še majhni.

Hranjenje

Smernice hranjenja/ dan:

Starost mladička (v tednih)

4

8

12

16

20

Teža mladička (v kg)

1-2

2-5

5-10

10-15

15+

Število nuggetov /dan

7

16

35

59

71

Te vrednosti so okvrine. Prilagodite jih glede na velikost, težo in aktivnost vašega mladička.
Mladičkom v starosti od 8-20tednov hranimo caa. 8% trenutne telesne teže /dan, v starosti 24-32 tednov 6% telesne teže/dan, v starosti 32-46 tednov 4% telesne teže /dan.

Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.

Sestavine

Sestava

piščanec 65%, rjavi riž 18%, losos 10%, jetra 5%, minerali, prebiotiki MOS, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk.

Analitska sestava

beljakovine 16%, surova olja in maščobe 7%, surov pepel 1.5%, surove vlaknine 1%, vlaga 70%.

Dodatki (na kg)

vitamin A 1500UI, vitamin D 150UI, vitamin E 21mg, elementi v sledovih: cinkov oksid 39 mg, železov sulfat monohidrat 30mg, bakrov sulfat pentahidrat 11mg, kalcijev jodit brezvodni 0,65mg, selenizirane kvasovke neaktivirane 13,2mg.