VEGI mešanica sadja in zelenjave v kockah

Mešanica hranilnega sadja in zelenjave za lastnike, ki bi radi sami enostavno pripravili surovo hrano za svoje ljubljenčke.
Zeleni grah je izvrsten vir beljakovin in vsebuje vitamine A, B in C. Prav tako vsebuje prehranske vlaknine, ki so odlične za našo surovo prehrano. Korenje je hranilno bogata korenasta zelenjava in vsebuje veliko beta karotena, ki se presnavlja v vitamin A. Prav tako je bogato s prehranskimi vlakninami, antioksidanti in minerali. Borovnice so vir antioksidantov, ki podpirajo zdravje in vitalnost. Špinača je bogat vir hranilnih snovi, vključno s kalcijem, železom, vitaminom A, vitaminom C, vitaminom E, vitaminom K, magnezijem, folno kislino in več izredno pomembnimi antioksidanti. Jabolka zagotavljajo nekaj vitamina C, beta karoten in kalij. Morske alge so bogate z jodom, ki pomaga uravnavati delovanje ščitnice in imunski sistem vašega psa.
Šifra: NMNVF

Prednosti

  • brez pšenice in glutena
  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • enostaven dodatek h katerikoli prehrani hišnih ljubljenčkov
  • nizka vsebnost maščob
  • priročna mešanica
  • velikost pakiranja 1 kg

Opis

Mešanica hranilnega sadja in zelenjave za lastnike, ki bi radi sami enostavno pripravili surovo hrano za svoje ljubljenčke. Zeleni grah je izvrsten vir beljakovin in vsebuje vitamine A, B in C. Prav tako vsebuje prehranske vlaknine, ki so odlične za našo surovo prehrano. Korenje je hranilno bogata korenasta zelenjava in vsebuje veliko beta karotena, ki se presnavlja v vitamin A. Prav tako je bogato s prehranskimi vlakninami, antioksidanti in minerali. Borovnice so vir antioksidantov, ki podpirajo zdravje in vitalnost. Špinača je bogat vir hranilnih snovi, vključno s kalcijem, železom, vitaminom A, vitaminom C, vitaminom E, vitaminom K, magnezijem, folno kislino in več izredno pomembnimi antioksidanti. Jabolka zagotavljajo nekaj vitamina C, beta karoten in kalij. Morske alge so bogate z jodom, ki pomaga uravnavati delovanje ščitnice in imunski sistem vašega psa.

Hranjenje

Te kocke lahko dodate surovemu mesu, ko doma pripravljate obrok za svojega ljubljenčka. Predstavljajo 20% delež dnevne hrane, ki jo pes potrebuje. Priporočamo, da ta izdelek odmrznete  v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli zelenjavo, ki bi jo pojedli sami. Kocke se odtajajo v 1 uri, odvisno od temperature okolja, v katerem se odmrzujejo.

Sestavine

Sestava

grah (30 %), korenje (30 %), koleraba (30 %), jabolko (5 %), borovnice (3 %), morske alge (1 %), špinača (1 %)

Analitska sestava

beljakovine (9,2 %), surova olja in maščobe (1,3 %), surovi pepel (2,1 %), surove vlaknine (2,3 %), vlaga (53,6 %), vitamin A 1,500iu/kg.