Kako hranite s surovo hrano

POZABITE, KAJ STE SLIŠALI, HRANJENJE S SUROVO HRANO NI KOMPLICIRANO ....

Svojega hišnega ljubljenčka preprosto nahranite s popolnimi in uravnoteženimi surovimi obroki!

Brez zapletene priprave, tehtanja ali varnostnih skrbi lahko mešate in kombinirate vso hrano Natures Menu, in sicer zamrznjen obrok, vrečko, pločevinko ali pa surovo različico za vsak dan v tednu.
Raznolikost je ključna pri surovem prehranjevanju (razen če je iz zdravstvenih razlogov predpisano drugače) in z Natures Menu lahko varno spreminjate vrsto mesa, ki ga vaš hišni ljubljenček dobi iz dneva v dan ali iz tedna v teden.


NAŠ NAGRAJENI ZMAGOVALNI ASORTIMAN POPOLNIH IN URAVNOTEŽENIH SUROVIH OBROKOV ZA PSE IN MAČKE ZAGOTAVLJA, DA SVOJEGA HIŠNEGA LJUBLJENČKA HRANITE S HRANLJIVO SUROVO HRANO NA USTREZEN IN PREPROST NAČIN.

Poleg obrokov lahko svojemu psu ponudite surove mesnate kosti, kot so piščančja krila ali puranji vratovi, saj predstavljajo sestavni del surovega prehranjevanja in so naravne zobne ščetke.

Prosimo, oglejte si naše smernice hranjenja, ki podrobno opisujejo minimalno količino mesnih kock ali gramov za popolne obroke, ki jih vaš hišni ljubljenček potrebuje glede na svojo težo.

 
Start new block here