Naše zadovoljne stranke

SVETLEČA DLAKA, ČISTA KOŽA, ZADOVOLJNI TREBUŠČKI IN BLEŠČEČI ZOBKI

Zadovoljni, veseli in zdravi kosmatinci z novo surovo dieto Natures Menu. Naši kitajčki jo obožujejo.

Razlike odkar hranimo s surovo hrano so več kot očitne. Svetleča dlaka, čista koža, boljša prebava z veliko manj iztrebki, ki so tudi bolj čvrsti, čisti in bleščeči zobki brez odvečnega nabiranja zobnih oblog, lep zadah in zadovoljni kužki polni življenja in energije. Uživamo tudi v učenju, treningu in razstavljanju z Natures Menu priboljški, ki so super zdrava in slastna nagrada in ob sproščujočem glodanju Natures Menu surovih kosti.

Ker si naši zvesti prijatelji zaslužijo le najboljše.
Katja, Emir, Fear, Envy in Freak

Psarna Fevy's, kitajski goli pes
http://fevys-kitajski-goli-pes.weebly.com/

 

POLONA BONAČ IN NJENO KARDELO

Da je surova hrana nekaj najbolj naravnega, kar lahko ponudiš svojemu psu je dejstvo, a vendar me je bilo strah, da sama ne bom znala pripravit uravnoteženega obroka. 

Zaradi dinamičnega in nepredvidljivega življenskega sloga tudi nisem bila povsem prepričana, da imam dovolj časa za pripravo zdravih obrokov za svoje pse. Natures menu sem sprva dajala le občasno, kot dodaten in raznovrsten obrok po tekmah ali napornejših treningih, zelo kmalu pa sem povsem opustila briketirano prehrano, saj zaupam v uravnoteženost NM obrokov. Moji pasji "atleti" so nad surovo hrano navdušeni, eni od njih pa se je po dolgih letih končno tudi povsem uredila prebava. 

V svetu športnega šolanja psov se vedno bolj zavedamo, da je za najboljše rezultate poleg dobrega šolanja in telesne priprave pomembna tudi prehrana. Vesela sem, da končno lahko svoje pse hranim tako, kot se mi zdi najbolje, brez da mi to povzroča veliko dodatnega dela in skrbi.

 
 

http://polonabonac.com/ 

Luribee's Kennel

NINA BEŠTER – psarna LURIBEE'S

 

"Sem vzrediteljica bernskih planšarskih psov in zavedam se, da je prehrana zelo pomembna. Sama svoje odrasle pse in mladičke iz naših legel hranim s surovo hrano  in prav v veselje mi je gledati pse, kako uživajo v svojih obrokih. Rezultat pa je sijoča dlaka, urejena prebava in čisti zobki. Že pripravljeno surovo hrano priporočam vsem, ki šele začenjajo s pripravo naravnih obrokov, saj Natures Menu vsebuje polnovreden obrok, ki ga pes potrebuje."

http://ninabester.wix.com/luribee

 


  

Obožuje Country Hunter

Rada bi se le izjemno zahvalila za novo hrano Country Hunter, saj moj pes ni bil nikoli zainteresiran za svojo hrano in je vedno le počasi jedel čez cel dan, sedaj pa takoj, ko zasliši svojo skledo zjutraj in zvečer, priteče in poliže posodo do čistega. Že prej je jedel hrano Natures Menu, a ni bil nikoli tako navdušen, dokler ni poskusil mesnih kock Country Hunter.
Rada bi se vam zahvalila, da ste omogočili, da moj pes spet obožuje svoje obroke! In njegova dlaka je lepa in sijoča!

Tu je slika mojega psa na sprehodu po dobrem in obilnem zajtrku.
Zak – mešanec škotskega mejnega ovčarja in koker španjela – verjamete ali ne, star je 13 let! Hvala, da ohranjate mojega psa v vrhunski formi. :)

Jazmine.

Zak

Obožuje mesne kocke Natures Menu

To je Artic, samec pasme novofundlandec, ki je sedaj star 18 mesecev in je mesne kocke Natures Menu, že odkar je bil mladič. Artic je nor na hrano Natures Menu in jo obožuje!

Christine Morgan

Artic

Velika oboževalka surovega! 

To sliko mojih punc sem posnela včeraj, saj sta tako prisrčni. Poglejte knjižico na mizici! Ti dve sta predani surovi hrani – od prvega dne ju hranim s surovo hrano in imamo srečo, da sta se tudi njuni mami prehranjevali tako. Sem velika privrženka surovega, saj je to najbolj zdrav jedilnik za pse.

Barbara Storey

The girls

Velika oboževalka surovega!

Shemu, svojemu čivavi, sem ponudila nov dom, ko je bil star približno več kot eno leto. Sem njegova tretja (zadnja!) lastnica. Niti ni treba reči, da ni imel ravno dobrega začetka v življenju, in vedela sem, da je dobra, zdrava hrana ključnega pomena za njegovo vsesplošno zdravstveno stanje.
Potem ko sta me dekleti v lokalni trgovini za hišne ljubljenčke usmerili k surovim mesnim kockam Natures Menu, se nikoli več nisem ozrla nazaj.

Njegove najljubše mesne kocke so Country Hunter divjačina z borovnicami. Včasih dobi nekaj sadnih in zelenjavnih kock za dodatno vitaminsko spodbudo. Ne morem prehvaliti tovrstne hrane. Pridobil je težo, njegova dlaka in solzni madeži so se bistveno izboljšali, dlaka mu ne odpada več toliko. Vsi pravijo, kako dobro je videti, in ponosno jim povem, da ga hranim s surovimi mesnimi kockami in priboljški Natures Menu. Tako srečen in uravnotežen je sedaj in vem, da je to zaradi prehrane. To dokazuje, da so tudi majhni psi nori na surovo hrano, in ničesar nima raje kot glodanja govejih rebrc! Najlepša hvala vsem pri Natures Menuju, preprosto se vam ne morem dovolj zahvaliti.

Lucy

Shem

Hvala za surovo hrano Natures Menu. 

Rad bi povedal, kako hvaležen sem Natures Menu za surovo hrano. To je naš prvi mačji mladič in pohvalil bi visoko kakovost vaših proizvodov. Pošiljam sliko Elle, da vam pokažem, kako lepo in zdravo mucko imamo. Je dokaz zdravega in živahnega mucka, ki se prehranjuje s surovo hrano Natures Menu.

John Young

Ella

Fantastični mačji priboljški

Res se vam moram zahvaliti za fantastične mačje priboljške ... zlasti za piščanca in jetrca! Pred kratkim sem dobil mladega mačka in je popolnoma odvisen od teh priboljškov. Ko ga gledam, kako jih lovi in me preganja, da mu dam enega, mi je v veliko veselje. Čeprav je čisto majhen, pa zmore nositi vrečko v gobčku in z njo steči stran, ko poskuša vse hlastno požreti. Enostavno se je ves čas pritoževati, a rad pohvalim, kadar lahko, in vaša izbira je absolutno fantastična. Radost, ki jo prinaša Natures Menu, nameravam predstaviti svoji hčeri in njenima mačkama.

Val Jones ... and Winston!!

Winston

Veterinarska dieta ni delovala!

Moj pes Phoenix je eden od razstavnih kodrov. Jedel je suho hrano, ki pa mu ni ustrezala, zato sem zamenjal njegovo hrano, a ni bilo nobenih sprememb, še vedno je imel razdražen želodec in je hujšal. Obiskali smo veterinarja in povedal je, da ima pes alergijo na hrano, ter mu predpisal veterinarsko dieto, za katero smo ob vsakem nakupu vreče plačali veliko denarja, pes pa še vedno ni pridobil teže. Nekaj mesecev kasneje smo slišali za surovo hrano Natures Menu in mu jo začeli dajati. Od takrat je v dobri formi kot še nikoli, pridobil je težo in postal drug pes. Je bolj aktiven in srečnejši. Želim si, da bi za to hrano vedela že pred leti. Zdaj večinoma uporabljamo to hrano.

Bridget WINNINGTON

Phoenix

Zdravje mojega psa se je tako zelo izboljšalo

Moja psička je stara 6 let in je bila vedno bolehna zaradi pankreatitisa. Zato je veliko bruhala in trpela za hudimi bolečinami v želodcu. Dajala sem ji hrano, za katero sem mislila, da je za psa najboljša (mislila sem, da je dobra, ker je draga). Ko so ji postavili diagnozo pankreatitis (vnetje trebušne slinavke), mi je veterinar rekel, naj jo hranim le s suho hrano. In tako sem kupila, kar sem mislila, da je dobra suha hrana (zopet draga), a moja psička je bila še vedno zelo bolna. Nato sem naletela na Natures Menu v lokalni trgovini in poskusila. Moji psički se je stanje takoj izboljšalo, ni bila več bolna ter glasno klokotanje in želodčne bolečine so izginile. Zopet je bila srečna in zdrava! Nato teden dni nisem šla v trgovino za hišne ljubljenčke in sem ji kupila »normalno« pasjo hrano, saj sem mislila, da bo v redu. A drugi dan je bilo vse po starem. Bolna in v bolečinah. Tekla sem kupit Natures Menu in njeno zdravje se je takoj izboljšalo. Nikoli več je ne bom hranila z ničimer drugim kot Natures Menu. S to hrano se je zdravje moje psičke zelo izboljšalo. Prav tako je zelo cenjena, pločevinke so ogromne in sploh niso dražje od ostale pasje hrane. Presrečna sem, da sem našla to hrano.

Gillian Gill

Cat and dog

Mačke imajo rade surove mesne kocke

Že nekaj časa sem se poigraval z idejo, da bi svoje mačke in pse hranil s surovo hrano. Poleg tega zlasti za mačjo prehrano želim, da vsebuje čim več mesa in čim manj potencialno škodljivih aditivov. Poleg tega, da je hrana učinkovita, se mi zdi pomembno, da jo je tudi enostavno pripraviti z vidika ustrezne in uravnotežene prehrane. Z izbiro surovih mesnih kock Natures Menu za mačke je prehranjevanje s surovo hrano tako enostavno kot prehranjevanje z običajno hrano. Mačke jo imajo rade in se dobro počutijo.
Z najlepšimi pozdravi,

Best wishes

Karen

Grey Cat

Diagnoza pankreatitis 

To je Ruby. Je 9 let star ameriški buldog, ki dobiva surovo hrano od pred kratkim. V januarju je zbolela in so ji postavili diagnozo pankreatitis. Ves teden sem zganjala paniko in si delala skrbi, kaj se ji bo zgodilo. V 9 letih, odkar je imamo, še nikoli ni bila bolna. Na srečo sem izvedela za vaše proizvode in sedaj je vaše popolne mesne kocke in je velika oboževalka okusov Country Hunter. Tako sem vesela, da jo lahko še naprej hranim s surovimi obroki, ki imajo nizko vsebnost maščob, zaradi česar se tako dobro počuti. Veselim se srečanja z vašo ekipo na Crufts-u, da se vam lahko osebno zahvalim, ker ste pomagali Ruby pri njenem okrevanju in ji dali nov zagon v življenju.
Prav lepo pozdravljeni

Kelly Hill, Kings Lynn, Norfolk

Ruby