Priboljški divjačina z borovnicami

Hranljive surove mesne kocke iz slastne divjačine. Enostavno liofiziran proizvod (sušen z zamrzovanjem) za ohranitev hranilnih snovi in okusa. Pakirano za takojšnjo uporabo za pasji prigrizek ali priboljšek. Divjačina je pusto meso, bogato s hranilnimi snovmi, dodani so vitamini B, z visoko ravnjo B12, in železo. Zelo znana je po svojih bogatih okusih gozda, ki se jim ni mogoče upreti. Borovnice so bogate z antioksidanti, vključno z vitaminom C in vitaminom K.
Šifra: NMDTV_

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • brez žitaric
  • liofizirane mesne kocke (sušene z zamrzovanjem)
  • pravi mesni prigrizki za pse
  • velikost pakiranja 10 x 50g

Hranjenje

priboljške ponudimo psu za nagrado. Zelo uporabni so za lažje doziranje zdravil. Sveža voda mora biti psu vedno na voljo. Način rokovanja je enak kot pri pripravi surovega mesnega proizvoda doma. Po uporabi vedno očistite posode za hranjenje. Navodila za shranjevanje: shranjujte na hladnem in suhem mestu.

Sestavine

Sestava

divjačina (60 %), grah (10 %), koleraba (10 %), korenje (7 %), jabolka (5 %), borovnice (4 %), morske alge (1 %), špinača (1 %), izvleček juke, izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih semen, kvasni ekstrakt, dikalcijev fosfat.

Analitska sestava

beljakovine 42 %, surova olja in maščobe 19 %, surovi pepel 7 %, surove vlaknine 3 %, vlaga 4 %.

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamini: vitamin A 1.000 iu, vitamin D 100 iu, vitamin E 14 mg .Elementi v sledeh: cinkov sulfat monohidrat 50,1 mg, železov sulfat monohidrat 20 mg, bakrov sulfat pentahidrat 7,2 mg, kalcijev jodat anhidrid 0,4 mg, selenizirane kvasovke, inaktivne 8,6 mg/kg.