Pojednina z mešanico različnega mesa

Pojedina surovega mesa iz okusnih kosov mesa za vašega psa, ki bo užival v vampih, srčku, jetrcah in lososu. Popoln in uravnotežen obrok. To je eden izmed 8 proizvodov brez žitaric. Zamrznjene kocke, pripravljene za enostavno serviranje v velikosti ledenih kock, ki jih preprosto preštejete in servirate v skledo, ko se odtajajo, pa jih ponudite svojemu psu. Enostavno!
Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje.

Šifra: NMNBAN

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • brez žitaric
  • enostavno serviranje popolne in uravnotežene hrane
  • omega 3 in 6 za vzdrževanje zdravih kosti in sijoče dlake
  • velikost pakiranja 1 kg

Opis

Vampi vsebujejo pester nabor hranilnih snovi, vključno z encimi, naravnimi probiotiki in dodatnimi hranilnimi snovmi. Losos vsebuje veliko omega 3 maščobnih kislin, ki pomagajo uravnavati telesne vnetne reakcije, kot so artritis in prebavne težave. Izvleček juke pomaga pri prebavi in preprečuje artritis, bolečine v sklepih in vnetje sklepov. Juka vsebuje tudi vitamine A, B in C. Izvlečki zelenega čaja in groznih semen nudijo vašemu hišnemu ljubljenčku dodatne antioksidante. Ti pomagajo minimalizirati škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, in spodbujajo zdravje.

Hranjenje

Pritlikavi psi npr. bišon 120g/dan oz. 7mesnih kock
Mali psi npr. mops 210g/dan oz. 12 mesnih kock
Mali psi npr. koker španjel 330g/dan oz. 19 mesnih kock
Srednji psi npr. špringer španjel 420g/dan oz. 25 mesnih kock
Srednji psi npr. dalmatinec 540g/dan oz. 32 mesnih kock
Veliki psi npr. zlati prinašalec 580g/dan oz. 34 mesnih kock
Veliki psi npr. doberman 680g/dan oz. 40 mesnih kock
Zelo veliki psi npr. novofoundlanec 735g /dan oz. 43 mesnih kock
Zelo veliki psi npr. irski volčji hrt 810g/dan oz. 48 mesnih kock
Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.

Naše smernice (PDF dokument) o količini dnevnega obroka temeljijo na telesni teži živali in sicer 3 % teže živali toy in majhnih pasem, 2% teže živali srednje in velikih pasem ter 1,5% teže živali zelo velikih pasem.
Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenski slog in apetit psa.

Priporočamo, da ta proizvod odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami.
Mesne kocke se odtajajo v roku 2 ur, odvisno od temperature okolja, v katerem se meso odmrzuje.

Sestavine

Sestava

vampi 25%, piščanec 15%, sladki krompir 13,5%, grah 10%, korenje 10%, koleraba 10%, losos 10%, jetra 5%, minerali, prebiotiki MOS, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk.

Analitska sestava

beljakovine 11%, surova olja in maščobe 6%, surov pepel 1.5%, surove vlaknine 1%, vlaga 72%.

Dodatki (na kg)

vitamin A 1500UI, vitamin D 150UI, vitamin E 21mg, elementi v sledovih: cinkov oksid 39mg, železov sulfat monohidrat 30mg, bakrov sulfat pentahidrat 11mg, kalcijev jodit brezvodni 0,65mg, selenizirane kvasovke neaktivirane 13,2mg.