Piščanec z lososom

Pripravljen iz celih kosov piščanca, filejev lososa, sveže zelenjave in polnozrnatega riža. Popoln in uravnotežen recept. Z visokim deležem pravega mesa, brez mesnih derivatov in mesne moke. Tako dobimo zelo kvaliteten obrok, ki je bolj hranilen in lažje prebavljiv za vašega ljubljenčka. Vse naše pločevinke so napolnjene z najkvalitetnejšimi surovimi sestavinami in nato enkrat kuhanimi s paro, da se ohranijo hranilne snovi v proizvodu. Piščanec je slastno, lahko meso, močno priljubljeno pri vseh psih. Ima lahko prebavljive beljakovine ter vsebuje veliko vitaminov B in koristne količine železa, cinka, fosforja, selena in kalija. Losos je pakiran tudi z vitaminom D in ima visoke ravni B12 ter pomirjujočo aminokislino triptofan. Prodaja se v paketih po 12 kosov.
Šifra: NMCCSV

Prednosti

  • 59 % pravega mesa, BREZ mesnih derivatov
  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • druga najboljša stvar poleg surove prehrane
  • kuhano s paro, da se ohranijo hranilne snovi
  • popolna in uravnotežena sestava
  • velikost pakiranja 12 x400g

Hranjenje

Smernice dnevnega hranjenja:

Majhni psi: 100 - 350g
Srednji psi: 350 - 600g
Veliki psi: 600 - 1200g
Zelo veliki psi: 1200 - 1700g

Sestavine

Sestava

piščanec (min. 40 %), losos (min. 20 %), korenje (min. 4 %), rjavi riž (min. 3 %), grah (min. 3 %), sončnično olje (< 1 %)

Analitska sestava

beljakovine (10 %), surova olja in maščobe (6 %), surovi pepel (2 %), surove vlaknine (< 1 %), vlaga (76,5 %).

Dodatki (na kg)

vitamin D3 (200 iu), vitamin E (30 mg) Elementi v sledeh: cinkov sulfat monohidrat (15 mg), manganov sulfat monohidrat (3 mg), kalcijev jodat (0,75 mg).