piščanec & vampi

Popoln in uravnotežen surov obrok s hranilnimi vampi in piščancem iz proste reje. Te priročne večje kose, izjemno praktične za pse, ki dnevno v povprečju pojedo 300 g, 600 g ali 900 g, enostavno hranite v hladilniku.

Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje.

Šifra: NMBTL

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • omega 3 in 6 za vzdrževanje zdravih kosti in sijoče dlake
  • popolna in uravnotežena sestava
  • pristna naravna prehrana
  • s prebiotiki in antioksidanti
  • velikost pakiranja 12 x 300g

Opis

Vampi vsebujejo pester nabor hranilnih snovi, vključno z encimi, naravnimi probiotiki in fitohranili. Pri VRHUNSKIH vzrediteljih že dolgo časa velja za »najboljšo naravno pasjo hrano«. Piščanec je slastno, lahko meso, močno priljubljeno pri vseh psih. Ima lahko prebavljive beljakovine ter vsebuje veliko vitamina B in koristne količine železa, cinka, fosforja, selena in kalija. Dodajanje izvlečka grozdnega semena je pokazalo zmanjšanje vnetja, omejitev agregacije trombocitov in zmanjšanje oksidacije maščob. Izvleček juke je dodan za pomoč pri prebavi, izvleček zelenega čaja pa zaradi svojega znanega antioksidantnega delovanja.

Hranjenje

Smernice dnevnega hranjenja:

Navodilo za hranjenje:

Teža psa

Priporočena dnevna količina hrane

4kg

120g

7kg

210g

11kg

330g

21kg

420g

27kg

540g

29kg

580g

34kg

680g

49kg

735g

54kg

810g

Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.

 

Naše smernice (PDF dokument) o količini dnevnega obroka temeljijo na telesni teži živali in sicer 3 % teže živali toy in majhnih pasem, 2% teže živali srednje in velikih pasem ter 1,5% teže živali zelo velikih pasem.

Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenski slog in apetit psa.

Priporočamo, da ta proizvod odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami.

Mesne kocke se odtajajo v roku 2 ur, odvisno od temperature okolja, v katerem se meso odmrzuje.

Sestavine

Sestava

vampi min. 25%, piščanec 20%, riž 13,5%, grah 10%, korenje 10%, koleraba 10%, losos 5%, jetra 5%,minerali, prebiotiki MOS, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk.

Analitska sestava

beljakovine 9%, maščobe 6%, pepel 1,5%, vlaknine 1%, vlaga 70%.

Dodatki (na kg)

vitamin A 1500UI, Vitamin D 150UI, vitamin E 21mg; elementi v sledovih: cinkov oksid 39mg, železov sulfat monohidrat 30mg, bakrov sulfat pentahidrat 11mg, Kalcijev jodat brezvodni 0,65mg, Selenov kvas, deaktiviran 13,2mg.