Piščanec & raca

Mačke so pravi mesojedci in obožujejo sveže meso. Naša popolna in uravnotežena surova hrana za mačke z okusom piščanca in race je skrbno pripravljena mešanica v obliki malih kock, ki jih pred serviranjem enostavno preštejete. Hrana vsebuje vse esencialne aminokisline v naravni, nepredelani obliki, vključno s taurinom.
Šifra: NMNDC

Prednosti

  • brez žitaric
  • dodana brusnica za ohranjanje zdravega urinarnega trakta
  • popolna in uravnotežena sestava
  • primerno za mačke vseh starosti
  • z dodanimi antioksidanti za podporo imunskega sistema mačk
  • velikost pakiranja 6 x 400g

Opis

Raca, katere okus mačke obožujejo, je hranljivo meso, pakirano z esencialnimi minerali in v surovem stanju polna zdravih omega maščobnih kislin. Mešana s piščancem pričara perutninsko pojedino za vašo mačko, ki je hkrati tudi polna hranil. Z dodano brusnico, izvlečkom grozdnega semena in juke za ohranjanje zdrave prebave in sečil ter preskrbo močnih antioksidantov za dobro počutje in vitalnost. Hrana vsebuje vse esencialne aminokisline v naravni, nepredelani obliki, vključno s taurinom.

Hranjenje

1kg - 9 mesnih kock dnevno
2kg - 17 mesnih kock dnevno
3kg - 26 mesnih kock dnevno
4kg - 34 mesnih kock dnevno
5kg - 43 mesnih kock dnevno
6kg - 47 mesnih kock dnevno
7kg - 55 mesnih kock dnevno
8kg - mesnih kock dnevno
9kg - mesnih kock dnevno
10kg - mesnih kock dnevno

Neaktivne mačke potrebujejo manjšo količino na dan kot aktivna mačka. Priporočamo, da ta izdelek odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami. Kocke se odtajajo v 1 do 2 urah, odvisno od temperature okolja, v katerem se odmrzujejo

Sestavine

Sestava

piščanec (55%) vključujoč 5% jetrc, raca (40%), ekstrakt sladu (1%), ekstrakt kvasa (1%), brusnice(1%), izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk , mano-oligosaharidi (MOS), dikalcijev fosfat,natrijev bikarbonat, kalcijev karbonat .

Analitska sestava

surove beljakovine (17%), surova olja in maščobe (4.5%), surov pepel (3%), surove vlaknine (1%), vlaga (74%).

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamini: vitamin A 2.000 iu, vitamin D 200 iu, vitamin E 28 mg .Elementi v sledeh: cinkov sulfat monohidrat 102 mg, železov sulfat monohidrat 40 mg, bakrov sulfat pentahidrat 14 mg, kalcijev jodat anhidrid 0.85 mg, selenizirane kvasovke, inaktivne 17.4 mg/kg