Piščanec & Losos

Mačke so pravi mesojedci in obožujejo sveže meso. Naša popolna in uravnotežena surova hrana za mačke z okusom piščanca in lososa je skrbno pripravljena mešanica v obliki malih kock, ki jih pred serviranjem enostavno preštejete. Hrana vsebuje vse esencialne aminokisline v naravni, nepredelani obliki, vključno s taurinom. Naša hrana za mačke s surovim lososom je zmešana s piščancem, kar zagotavlja, da mačkam ne primanjkuje vitaminov B.
Šifra: NMNCS

Prednosti

  • brez žitaric
  • dodana brusnica za ohranjanje zdravega urinarnega trakta
  • popolna in uravnotežena sestava
  • primerno za mačke vseh starosti
  • z dodanimi antioksidanti za podporo imunskega sistema mačk
  • velikost pakiranja 6 x 400g

Opis

Losos je zelo znan zaradi svoje visoke vsebnosti omega maščobnih kislin, ki izboljšujejo zdravje srca, delovanje ledvic in sklepov. Piščanec je okusno, lahko meso, lahko prebavljiva beljakovina, ki vsebuje veliko vitaminov B in esencialnih mineralov. Z dodano brusnico, izvlečkom grozdnega semena in juke za ohranjanje zdrave prebave in sečil ter preskrbo močnih antioksidantov za dobro počutje in vitalnost.

Hranjenje

1kg - 9 mesnih kock dnevno
2kg - 17 mesnih kock dnevno
3kg - 26 mesnih kock dnevno
4kg - 34 mesnih kock dnevno
5kg - 43 mesnih kock dnevno
6kg - 47 mesnih kock dnevno
7kg - 55 mesnih kock dnevno
8kg - mesnih kock dnevno
9kg - mesnih kock dnevno
10kg - mesnih kock dnevno

Neaktivne mačke potrebujejo manjšo količino na dan kot aktivna mačka. Priporočamo, da ta izdelek odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami. Kocke se odtajajo v 1 do 2 urah, odvisno od temperature okolja, v katerem se odmrzujejo

Sestavine

Sestava

piščanec (55%) vključujoč 5% jetrc, losos (40%), ekstrakt sladu (1%), ekstrakt kvasa (1%), brusnice(1%), izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk , mano-oligosaharidi (MOS), dikalcijev fosfat,natrijev bikarbonat, kalcijev karbonat .

Analitska sestava

surove beljakovine (18%), surova olja in maščobe (4.5%), surov pepel (1%), surove vlaknine (1%), vlaga (71%).

Dodatki (na kg)

Nutritivni dodatki: Vitamini: vitamin A 2.000 iu, vitamin D 200 iu, vitamin E 28 mg. Elementi v sledeh: cinkov sulfat monohidrat 102 mg, železov sulfat monohidrat 40 mg, bakrov sulfat pentahidrat 14 mg, kalcijev jodat anhidrid 0.85 mg, selenizirane kvasovke, inaktivne 17.4 mg/kg