pičanec

Slasten, popoln in uravnotežen surov obrok iz mesa piščancev iz proste reje. Zamrznjene kocke, pripravljene za enostavno serviranje v velikosti ledenih kock, ki jih preprosto preštejete in servirate v skledo, ko se odtajajo, pa jih ponudite svojemu psu. Enostavno!

Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje.

Šifra: NMNCV

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • enostavno serviranje popolne in uravnotežene hrane
  • meso piščancev IZ PROSTE REJE
  • omega 3 in 6 za vzdrževanje zdravih kosti in sijoče dlake
  • vsebuje naravno prisoten hondroitin in glukozamin
  • velikost pakiranja 1 kg

Opis

Piščanec je slastno, lahko meso, močno priljubljeno pri vseh psih. Ima lahko prebavljive beljakovine ter vsebuje veliko vitaminov B in koristne količine železa, cinka, fosforja, selena in kalija. Izvlečki zelenega čaja in grozdnega semena nudijo vašemu hišnemu ljubljenčku dodatne antioksidante. Ti pomagajo minimalizirati škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, in spodbujajo zdravje. Hranjenje – enako kot pri kockah piščanca in vampov velikosti grižljaja

Hranjenje

Pritlikavi psi npr. bišon 120g/dan oz. 7mesnih kock
Mali psi npr. mops 210g/dan oz. 12 mesnih kock
Mali psi npr. koker španjel 330g/dan oz. 19 mesnih kock
Srednji psi npr. špringer španjel 420g/dan oz. 25 mesnih kock
Srednji psi npr. dalmatinec 540g/dan oz. 32 mesnih kock
Veliki psi npr. zlati prinašalec 580g/dan oz. 34 mesnih kock
Veliki psi npr. doberman 680g/dan oz. 40 mesnih kock
Zelo veliki psi npr. novofoundlanec 735g /dan oz. 43 mesnih kock
Zelo veliki psi npr. irski volčji hrt 810g/dan oz. 48 mesnih kock
Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.

Naše smernice (PDF dokument) o količini dnevnega obroka temeljijo na telesni teži živali in sicer 3 % teže živali toy in majhnih pasem, 2% teže živali srednje in velikih pasem ter 1,5% teže živali zelo velikih pasem.
Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenski slog in apetit psa.

Priporočamo, da ta proizvod odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami.
Mesne kocke se odtajajo v roku 2 ur, odvisno od temperature okolja, v katerem se meso odmrzuje.

Sestavine

Sestava

piščanec 45%, rjavi riž 13,5%, grah 10%, korenje 10%, koleraba 10%, losos 5%, jetra 5%, minerali, prebiotiki MOS, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk.

Analitska sestava

beljakovine 12%, surova olja in maščobe 6%, surov pepel 2%, surove vlaknine 1%, vlaga 70%.

Dodatki (na kg)

vitamin A 1500UI, vitamin D 150UI, vitamin E 21mg, elementi v sledovih: cinkov oksid 39mg, železov sulfat monohidrat 30mg, bakrov sulfat pentahidrat 11mg, kalcijev jodit brezvodni 0,65mg, selenizirane kvasovke neaktivirane 13,2mg.