V kaj verjamemo....

ZNAMKA, KI JI LAHKO ZAUPATE

Prevzemamo polno odgovornost za svoje izdelke in verjamemo, da je najboljši način izdelave tak, kjer naredimo vse sami. Od izvornih sestavin do dobave: pri nas sami izberemo, kupimo, predelamo, pakiramo naše izdelke.
Kar je ključnega pomena; zagotavljamo zamrzovalno verigo od proizvodnje do končnega uporabnika. Torej sveže iz našega v vaš zamrzovalnik. Mreža veterinarskih klinik in ambulant po vsej Sloveniji zagotavlja izdelke Natures Menu.
Pošičite najbližjega veterinarja in ga povprašajte po izdelkih Natures Menu.
Naši izdelki vsebujejo le meso živali, rejenih po etičnih merilih. Kjer je mogoče, poslujemo neposredno z rejcem, kmetom in dobaviteljem mesa. Tako pridobljene sestavine odlične kakovosti zberemo v našem proizvodnem obratu v Norfolku, jih sortiramo, preverimo in nato pripravimo v zdrave, hranljive obroke, ki jih postrežete svojemu hišnemu ljubljenčku.

Naša prizadevanja za zdravje in dobrobit hišnih ljubljenčkov se odraža tudi pri izbiri mesa in ostalih surovin, ki jih uporabljamo v naših izdelkih. Vselej uporabljamo meso znanega izvora, ki je pridobljeno upoštevajoč najvišje standarde za dobro počutje živali.
Zagotavljamo popolno sledljivost vsakega izdelka in surovin, ki jih vsebuje.

What We Believe
 
 

SLEDIMO LAHKO VSAKEMU UPORABLJENEMU IZDELKU VSE OD KMETIJE IN VSI NAŠI DOBAVITELJI SO ODOBRENI S STRANI DEFRA (Ministrstvo za okolje, hrano in podeželje Združenega kraljestva).

TAKO, KOT VI TUDI MI V NATURES MENU SKRBIMO ZA DOBROBIT ŽIVALI NA KMETIJI. UPORABLJAM ZELO JASEN KODEKS RAVNANJA Z ŽIVALMI, KI GA REDNO REVIDIRAMO IN POSODABLJAMO.

Ne bomo vam dajali nobenih zavajajočih izjav in z vami bomo vedno komunicirali pošteno in jasno glede standardov dobrobiti živali, v skladu s katerimi je naša hrana proizvedena.
Natures Menu popolnoma podpira koncept »petih svoboščin«, potrjen s strani Sveta za dobrobit živali:

• brez lakote in žeje
• brez neugodja
• brez bolečine, poškodb in bolezni
• svoboda do izražanja normalnega obnašanja
• brez strahu in stiske


Start new block here

Start new block here