Nick Thompson

 KAJ IMA POVEDATI NICK NA TEMO SUROVEGA PREHRANJEVANJA...

 
»V času študija na univerzi so nas o prehrani psov in mačk naučili bore malo. Imeli smo le eno predavnje organizirano pod okriljem enega vodilnih podjetji, ki izdeluje dietno prehrano. Povedali so nam le o svojih proizvodih saj je bilo rečeno, da vse kar potrebujemo vedeti je žakelj briketov!

Dokončal sem svoje lastno raziskovanje in izobraževanje na področju prehrane psov in mačk ter biologije. Za svoje paciente že 15 let predpisujem le surovo hrano. Uporabljam jo za zdravljenje vseh vrst kožnih bolezni: atopija, alergije na cvetni prah in pršice, srbečica, težave s prhljajem in mastno dlako. Videl sem pse, ki niso imeli čvrstega blata celo svoje življenje, pa se je to spremenilo v dveh dneh po hranjenju s surovo hrano. Psi z zapeko, ob težavah z analnimi žlezami, diarejo, IBS (sindrom razdražljivega črevesja), izbirčni jedci, psi s prekomerno težo in taki, ki se ne morejo zrediti...Vse to sem uspešno pozdravil s surovo prehrano.
V zadnjem času postaja vse bolj očitno, da psi, ki imajo težave z agresijo, bojazljivostjo in hiperaktivnostjo, funkcionirajo resnično dobro, če jedo surovo hrano. Pomirijo se in uživajo hrano prvič v življenju.

 


 
 

Lastniki, ki s svojimi hišnimi ljubljenčki preidejo na surovo hrano, so v začetku zelo zaskrbljeni. Toda, če bi dobil en peni za vsak telefonski klic, prejet po nekaj tednih od prehoda na surovo hrano, v katerem so mi lastniki govorili, kako čudovito je to, bi bil bogat!

Stranke pogosto povedo, da veterinarji niso naklonjeni surovi hrani. To bičajno ne drži. Veterinarji namreč niso naklonjeni neuravnoteženi prehrani, ki jo lastniki dajejo brez nadzora in brez strokovne pomoči. Ugotavljam, da se veterinarji v splošnem strinjajo z načinom prehranjevanja, ki ima strokovno ozadje, je uravnoteženo in premišljeno. Še bolj so zadovoljni, ko vidijo odlične rezultate surove prehranje in njihovi pacienti prekipevajo od zdravja.

Mislim, da je prehrana preprosta zadeva – uporabite uravnoteženo surovo prehrano, ki jo priporočajo izobraženi strokovnjaki s področaja prehrane psov in mačk.«


 


Start new block here