Podporni strokovnjaki

V NATURES MENU SMO PONOSNI, DA SODELUJEMO Z IZVRSTNIMI STROKOVNJAKI S PODROČJA SUROVE PREHRANE PSOV IN MAČK.

Nick Thompson - BSc (Vet Sci) Hons, BVM&S, VetMFHom, MRCVS.

Nick Thompson je veterinar 21 let. Zadnjih 15 let z velikim uspehom priporoča surov način hranjenja pri težavah s kožo, črevesnih obolenjih in vedenjskih motnjah. Na prošnjo za nasvet o najboljši hrani za pse in mačke ponudi preprost odgovor: »Surovo je najboljše.«

Intervju z Nick Thompson-om DVM

www.holisticvet.co.uk

KAJ IMA POVEDATI NICK

Nick Thompson

Brendan Clarke - BVetMed, VetMFHom, MRCVS.

Brendan Clarke

Brendan pri Natures Menu skrbi za strokovno (veterinarsko) izobraževanje, usposabljanje in znanje.

Diplomiranec Kraljevega veterinarskega kolidža v Londonu in kvalificiran veterinarski homeopat se ukvarja s komplementarno in konvencionalno medicino na visoko cenjeni Towerwood Veterinary Practice v Leedsu, katere partner je.

Njegove stranke potujejo čez vso državo, da bi izboljšale življenje svojih hišnih ljubljenčkov s pomočjo njegovega strokovnega znanja.

www.towerwood.co.uk


Terry Plant - b.s.c (Hons).

Terry ima več kot 30 let izkušenj v prehrambeni industriji za hišne ljubljenčke in pomembno vlogo v poklicnem združenju tako v Združenem kraljestvu kot na evropski ravni.

Terry ima ključno vlogo pri zagotavljanju izpolnjevanja naše odgovornosti in doseganju visokih standardov, ki smo jih postavili sami. Pri Natures Menu namreč skrbi za regulatorne zadeve, zagotavljanje kakovosti, razvoj kakovosti tehnoloških procesov ter raziskave in razvoj proizvodov.

Terry Plant

Ryan O'Meara

Ryan O'Meara

Ryan je profesionalen vaditelj psov, ustanovitelj podjetja K9 Media Ltd in nagrajene digitalne medijske družbe Total Pet Publishing.

Ryan ima kot strokovnjak na področju obnašanja psov obsežno razumevanje. Natančno ve kaj je lastnikom psov najpomembneje – to je seveda sreča in dobro počutje njihovih psov. Že zelo zgodaj je spoznal prednosti surove hrane in občutno pozitivno razliko, ki se pokaže ob uživanju le-te.

www.ryanomeara.com


Start new block here

Start new block here

Start new block here

Start new block here

Start new block here