Resnica o naši hrani

VEDNO NAVAJAMO TOČNE SESTAVINE NAŠE HRANE!

Pošteno označevanje in uporaba naravnih in pravih, pristnih mesnih sestavin visoke kakovosti je vodilo proizvodnje naših lastnih izdelkov v zadnjih 30 letih.

Natančno poznamo sestavine naših izdelkov in njihov izvor. To pomeni, da imamo popolno sledljivost naših sestavin in trudimo se, da vašim psom in mačkam zagotovimo le najboljšo hrano.

 

NAŠI IZDELKI NE VSEBUJEJO ŽITARIC, POLNIL, KEMIKALIJ, SLADKORJA, MESNE MOKE ALI MESNIH DERIVATOV, UMETNIH OJAČEVALCEV OKUSA IN BARVIL.

Jamčimo, da so živali, katerih meso uporabljamo, etično rejene. Kjer je izvedljivo, poslujemo neposredno z rejcem, kmetom ali dobaviteljem mesa.

 
 
 

JAMČIMO, DA SO NAŠI IZDELKI NAJVIŠJE KAKOVOSTI.

Meso za pasjo in mačjo hrano Natures Menu, ki ga dobavljajo angleški dobavitelji mesa, je strokovno izbrano in preverjenega porekla ter je primerno za prehrano ljudi. DEFRA (Ministrstvo za okolje, hrano in podeželje Združenega kraljestva) DOVOLJUJE PODJETJU, DA SPROSTI V OBTOK SUROVO HRANO SAMO, ČE JE PREVERJENA ODSOTNOST BAKTERIJ, KOT JE NPR. SALMONELA.

Kot vodilni evropski strokovnjaki za surovo hrano z dvema nagradama v letu 2013 za naše proizvodne postopke lahko vsakomur, ki želi uporabljati surovo hrano, zagotovimo, da so vsi izdelki Natures Menu najvišje kakovosti in varni za uživanje.
Natures Menu je registrirano pod okriljem DEFRA (Ministrstvo za okolje, hrano in podeželje Združenega kraljestva) in izpolnjuje stroge smernice, ki jih določa in nadzira AHVLA (Agencija veterinarskega laboratorija za zdravstveno varstvo živali).
Varnost živil je glavna prioriteta pri Natures Menu. Med sistemi, povezanimi s standardi proizvodnje živil za ljudi, je Natures Menu vodilni na trgu z metodami stalne kakovostne obdelave živil, uporabo dobrih higiensko-sanitarnih nadzorov HACCP-ja, mikrobiološkimi testiranji, sledljivostjo surovih sestavin in izjemnimi internimi praksami mikrobiološkega testiranja.
Resnično nam je mar za vaše hišne ljubljenčke in ponosno lahko rečemo, da si prizadevamo, zagotavljati najvišje standarde in zadovoljiti najstrožjim varnostnim in bakteriološkim testiranjem v Združenem kraljestvu.

 


Start new block here