Naravni surovi nuggets-i iz 100% britanske jagnjetine

Surove mesne kocke, narejene iz visoko kvalitetnega in etično pridelanega mesa jagnjetine.
Vsebujejo mlete kosti, kot dodan vir hranilnih snovi.
Enostavno za serviranje – preprosto preštejte in odtalite število kock, ki ustreza obroku vašega psa in mu jih ponudite.

Šifra: NMNLAM-DE

Prednosti

  • idealno za surove obroke, pripravljene doma
  • meso iz Velike Britanije
  • preprosto preštejete kocke, odtalite in ponudite

Hranjenje

Naši 100% mesni nuggets-e se psu ponudi surove.
Hranite jih lahko kot priboljšek ali pa kot del popolne in uravnotežene prehrane. Priporočamo vam, da doma pripravljen obrok sestavlja 60% Natures Menu Just Meat nuggets, 20% mleto sadje/zelenjava in 20% lahko prebavljivih ogljikovih hidratov (kuhan rjavi riž, oves ali sladek krompir). Sveža voda naj bo psu vedno na voljo.

Ob izbiri tega izdelka kot mesnega vira doma pripravljene surove hrane za vašega psa vam priporočamo, da upoštevate naše smernice dnevnega vnosa surove hrane za pse. Preračunajte razmerje med mesom, ogljikovih hidratov in mletim sadjem ter zelenjavo za doseg priporočenega dnevnega vnosa hranil. 

Enostavno servirajte želeno število nuggets-ov v posodo vašega psa, počakajte, da se hrana odtali in ponudite vašemu psu.

Hranite zamrznjeno do odtalitve in serviranja. Pomebno: s hrano rokujte na enak način kot z vso surovo hrano. Vedno vzdržujte higieno površin in posod za hranjenje.

Sestavine

Sestava

Jagnjetina (100%).

Analitska sestava

Surove beljakovine 15%, surove maščobe in olja 17%, surov pepel 7,5%, surove vlaknine 0,5%, vsebnost vlage 60%.