govedina

Popoln in uravnotežen surov mesni obrok, ki ima od vseh naših surovih obrokov najnižjo vsebnost maščob. Zamrznjene kocke, pripravljene za enostavno serviranje v velikosti ledenih kock, ki jih preprosto preštejete in servirate v skledo, ko se odtajajo, pa jih ponudite svojemu psu. Enostavno!
Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje.
Šifra: NMNBL

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • enostavno serviranje popolne in uravnotežene hrane
  • omega 3 in 6 za vzdrževanje zdravih kosti in sijoče dlake
  • pristna naravna prehrana
  • s prebiotiki in antioksidanti
  • velikost pakiranja 1 kg

Opis

Govedina je izvrsten vir beljakovin, železa in vitaminov B. Pakirana je z vsemi esencialnimi hranilnimi snovmi, ki pomagajo vzdrževati zdravje in vitalnost vašega psa. Naše goveje kocke vključujejo tudi goveja pljučka, eden od delov govedine, ki vsebuje hranilno raven vitamina C, ta pa pomaga krvožilnemu in imunskemu sistemu vašega psa. Govedina je popolna beljakovina, kar pomeni, da vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih vaš pes potrebuje. Piščančja jetrca so dodana kot kakovosten vir vitamina A in železa.

Hranjenje

Pritlikavi psi npr. bišon 120g/dan oz. 7mesnih kock
Mali psi npr. mops 210g/dan oz. 12 mesnih kock
Mali psi npr. koker španjel 330g/dan oz. 19 mesnih kock
Srednji psi npr. špringer španjel 420g/dan oz. 25 mesnih kock
Srednji psi npr. dalmatinec 540g/dan oz. 32 mesnih kock
Veliki psi npr. zlati prinašalec 580g/dan oz. 34 mesnih kock
Veliki psi npr. doberman 680g/dan oz. 40 mesnih kock
Zelo veliki psi npr. novofoundlanec 735g /dan oz. 43 mesnih kock
Zelo veliki psi npr. irski volčji hrt 810g/dan oz. 48 mesnih kock
Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.

Naše smernice (PDF dokument) o količini dnevnega obroka temeljijo na telesni teži živali in sicer 3 % teže živali toy in majhnih pasem, 2% teže živali srednje in velikih pasem ter 1,5% teže živali zelo velikih pasem.
Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenski slog in apetit psa.

Priporočamo, da ta proizvod odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami.
Mesne kocke se odtajajo v roku 2 ur, odvisno od temperature okolja, v katerem se meso odmrzuje.

Sestavine

Sestava

govedina 45%, rjavi riž 13,5%,piščanec 10%, grah 10%, korenje 10%, koleraba 10%, jetra 5%, minerali, prebiotiki MOS, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk.

Analitska sestava

beljakovine 11%, surova olja in maščobe 4%, surov pepel 1.5%, surove vlaknine 1%, vlaga 70%.

Dodatki (na kg)

vitamin A 1500UI, vitamin D 150UI, vitamin E 21mg, elementi v sledovih: cinkov oksid 39mg, železov sulfat monohidrat 30mg, bakrov sulfat pentahidrat 11mg, kalcijev jodit brezvodni 0,65mg, selenizirane kvasovke neaktivirane 13,2mg.