Country Hunter nuggets britanska jagnjetina

Popoln in uravnotežen surov obrok za pse z enim virom živalskih beljakovin. Narejen iz 80% britanske jagnjetine in polnovrednega sadja ter zelenjave.
Brez žit. Pakiranje 1kg.

Šifra: CHNL

Prednosti

  • brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov
  • Brez žitaric
  • Enostavno za serviranje
  • Meso, primerno za humano uporabo
  • Monoproteinsko
  • Odobreno s strani veterinarjev
  • Popoln in uravnotežen obrok
  • Sestavine z etičnim poreklom

Opis

Monoproteinski surov obrok, narejen iz 80% britanske jagnjetine in okusne mešanice mete, graha in stročjega fižola. Ne vsebuje žitaric in piščanca. Odlična izbira za prehransko občutljive pse in tiste, ki jih pestijo alergije na določen vir beljakovine.
Skrbno izbrane sestavine najvišje kakovosti in naravna hranila zaokrožijo ta popoln in uravnotežen obrok superhrane, ki predstavlja pravi “wellness” za vašega psa.
Vsebuje tudi mlete kosti, kot dodan vir hranilnih snovi.
Zamrznjene mesne kocke, pripravljene za enostavno serviranje v velikosti ledenih kock, ki jih preprosto preštejete in stresete v skledo, ko se odtajajo, pa jih ponudite svojemu psu. Enostavno! Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje.
V naših surovih obrokih uporabljamo samo kvalitetno meso brez stranskih mesnih proizvodov, primerno za humano uporabo. Vsi naši popolni in uravnoteženi obroki so priporočeni in odobreni s strani veterinarjev in so narejeni po smernicah FEDIAF.

Hranjenje

Smernice so le okvirne narave. Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenski slog in apetit psa.

Zelo majhni psi
Teža psa 1 – 5kg
Približno številko nuggets-ov na dan 4 - 12

Majhni psi
Teža psa 6 – 13 kg
Približno številko nuggets-ov na dan 14 - 25

Srednji psi
Teža psa 14 – 26kg
Približno številko nuggets-ov na dan 26 - 42

Veliki psi
Teža psa 27 – 40kg
Približno številko nuggets-ov na dan 43 - 58

Zelo veliki psi
Teža psa 27 – 40kg
Približno številko nuggets-ov na dan 43 - 58

Naše smernice hranjenja temeljijo na  dnevnem vnosu hrane. Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenjski slog, pasmo in apetit živali.Ko je hrana odtaljena, jo shranjujte v hladilniku in porabite v roku 24h.

Sestavine

Sestava

jagnjetina 80%, meta 4%, grah 4%, stročji fižol 4%, jabolka 4%, morska trava 1%, špinača 1%, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, dikalcijev fosfat.

Analitska sestava

Analitske sestavine:surove beljakovine 13%, surove maščobe 9%, surov pepel 2%, surove vlaknine 1,5%, vlaga 68% .

145 kcal/ 100 g 

Dodatki (na kg)

Dodatki (na kg):
nutritivni dodatki:
- vitamini in provitamini: vitamin A 1000IE (E672), vitamin D 100IE (E671), vitamin E (alfa tokoferol) 14mg,
- elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 50,1mg (E6), železov sulfat monohidrat 20mg (E1), bakrov sulfat pentahidrat 7,2mg (E4), brezvodni kalcijev jodat 0,4mg (E2), selenizirane kvasovke inaktivirane 8,6mg.